Palvelut

Chili Keittiöiden laajasta valikoimasta löytyy varmasti ratkaisu vaativampaankin tarpeeseen! Chili Keittiöistä saa yhtä lailla niin peruskeittiön kuin uusinta teknologiaa sisältävän huippukeittiön sähköisillä mekanismeilla.

Keittiökalusteet
Asiakkaan toiveiden pohjalta laaditaan keittiösuunnitelma ja tämä käydään yhdessä asiakkaan kanssa läpi jotta saadaan mahdollisimman hyvä lopputulos.

Kauttamme saat koko paketin haluamallasi laajuudella. Kalusteet, ovet, mekanismit, altaat, hanat, kodinkoneet, valot, välitilalasit ja -levyt. Kauttamme onnistuu myös tilanteesta riippuen pelkkien ovien vaihto, joka voi olla toisinaan kustannustehokas päivitysvaihtoehto keittiölle.

Kalusterungot toimitetaan joko valmiiksi kasattuina tai materiaalitoimituksena. Aina riippuen asiakkaan toiveesta.

Tarvittaessa meiltä saa myös apua muihin keittiöremonttiin liittyviin ongelmiin, kuten kalusteiden asennus, maalaus- ja laatoitustyöt, sähkö- ja putkityöt. Näin ollen asiakkaan ei tarvitse pitää montaa lankaa käsissään remontin aikana.

Kylpyhuoneryhmät ja kostean tilan kalusteet
Valikoimaamme kuuluu myös kylpyhuonekalusteet, kuten allaskaapit ovilla tai laatikoilla, peilikaapit sekä kodinhoitohuoneiden kalusteet. Kylpyhuonekalusteisiin meiltä löytyy laaja valikoima altaita ja valaisimia.

Liukuovet
Kauttamme onnistuu myös mittatilauksena tilattavien liukuovien toimitus laajalla valikoimalla teräs- ja alumiinikehyksiä sekä lasi- ja levypinnoilla.
 

Ab AMC Rakennuspalvelut Oy |  Y-tunnus 2343910-4 | Puh. 050 300 5188
© 2017 AMC Rakennuspalvelut | Web design by Janne Nieminen
Etusivu | Palvelut | Tarjouspyyntö | Yhteystiedot